Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 20 de de setembre del 2012 | 19:11
Notícia · Comunicació

Terribas, Escribano, Roures i Gifreu debaten les claus del futur de la televisió

En un context actualment incert però decididament volcat en l'engrandiment i potenciació de l'espai català de comunicació, la Fundació Escacc i l'Opinió Catalana han organitzat una taula rodona per debatre el futur de la televisió del país.

Barcelona · El proper 1 d'octubre, a les 19 hores, la Fundació Escacc i l'Opinió Catalana presentaran l'estudi "El futur de la televisió a l'espai català de comunicació", dirigit pel periodista Jordi Fortuny i elaborat de manera conjunta entre ambdues entitats.

El treball serà presentat per quatre personalitats i alhora experts en el sector: Jaume Roures, soci fundador de MediaPro, Francesc Escribano, director de Minoria Absoluta i Mònica Terribas, consellera delegada i editora de l'Ara. Josep Gifreu, catedràtic de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, serà l'encarregat de moderar el debat. Els assistents debatràn en una taula rodona els eixos fonamentals de la televisió del país de cara al futur.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat