Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de gener del 2012 | 19:03
Notícia · Comunicació

Els més llegits del 2011 a Tribuna.cat


Repassem les cròniques, vídeos, notícies i opinions més llegides de l'any passat: el futur d'ERC, l'espai comunicatiu català o les tortures a Euskadi són alguns dels temes que més han interessat als lectors.

10. Primers atacs a Oriol Junqueras
El desè escrit més llegit del 2011 és aquesta crònica del 21 de juny sobre les primeres crítiques que va rebre Junqueras quan es convertí en el president 'de facto' de la formació republicana.

9. "Et vaig a destrossar tota per dins perquè no puguis tenir petits etarres"
Aquest titular encapçala l'impactant relat de Beatriz Etxebarria sobre les tortures a què, diu, va ser sotmesa durant el període d'incomunicació després de ser detinguda per la guàrdia civil.

8. Els 26.000 milions d'euros de Carme Chacón
L'opinió de la Secretària Executiva de CDC i Portaveu-Adjunta al Senat, Montserrat Candini, en què critica durament a l'aleshores ministra de Defensa, Carme Chacón, ocupa la vuitena posició en el rànquing.

7. La spanishrevolution i Rosa Díez
L'intent de l'espanyolista UPyD d'apoderar-se del moviment i l'acampada dels indignats va centrar aquesta crònica des de Madrid el passat 20 de maig.

6. El que el PP i els canals privats amaguen sobre el 'dispendi' de TV3
El sisè lloc l'ocupa la crònica que repassa i respon a l'argumentari utilitzat contra la CCMA pel seu cost, en unes crítiques que responen moltes vegades a interessos privats i de desmembrament de l'espai comunicatiu català.

5. Esquerra, cap al quart diputat
Roger Buch apuntava en aquesta anàlisi les opcions que podia tenir ERC d'aconseguir quatre diputats en les eleccions del 20-N. La formació es va quedar amb tres, però la rigorositat del politòleg va fer que l'escrit despertés un gran interès.

4. Per què ha de ser Alfred Bosch

Marina Llansana, després d'un temps allunyada de la primera línia política, prenia partit en el debat obert al sí d'ERC sobre qui havia de liderar les llistes de la formació el 20-N: si Alfred Bosch o Joan Ridao.

3. Mònica Oltra s'encara amb parlamentaris del PP
Aquest vídeo de la política revelació del País Valencià, Mònica Oltra, arriba al podi en un exercici de fermesa i de dignitat  al ser interrompuda per parlamentaris del PP. Sens dubte, Oltra ha estat una alenada d'aire fresc a la política valenciana.

2. Cuní i Rahola, a 8TV dels Godó

El segon lloc l'ocupa aquesta crònica en què s'avançaven detalls del pas de Josep Cuní de TV3 a 8TV, un fitxatge que s'emmarcava amb la nova estratègia del Grup Godó respecte el seu canal de televisió.

1. El Bisbat de Vic posa les seves escoles en mans d'Intereconomia
El més llegit del 2011 és aquesta crònica sobre la decisió del Bisbat de Vic d'atorgar la direcció pedagògica de les dues escoles diocesanes a la Fundació Educativa Trama, una institució educativa pràcticament desconeguda en el camp educatiu.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat