Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 11 de de juliol del 2013 | 18:46
Notícia

La Guàrdia Civil, contra el jutge Santi Vidal

L'Associació de Guàrdies Civils ha posat una denúncia al Consell General del Poder Judicial (CGPJ) en contra del jutge per manifestar-se contrari a una possible intervenció de la Guàrdia Civil en el referèndum català.

Santi Vidal.

Barcelona · "Si es convoqués una consulta de manera unilateral i Espanya enviés a la Guàrdia Civil a retirar les urnes, els Mossos i molts ciutadans els faríem front". Aquestes són les declaracions del jutge Santi Vidal de la passada setmana durant la seva participació en la conferència nacional d'ERC a l'Hospitalet de Llobregat.

Per aquest motiu, l'Associació Espanyola de Guàrdies Civils (AEGC) ha denunciat el jutge aquesta setmana davant del Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

Els Guàrdies han denunciat en un comunicat públic que les declaracions del jutge Vidal "generen una animadversió gratuïta" cap als treballadors públics. L'Associació també ha denunciat que les paraules de Vidal "responen a cacera de bruixes, manies persecutòries, afanys de protagonisme o cortines de fum per tapar vergonyes pròpies o alienes".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat