Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 13 de d'octubre del 2009 | 16:10
Notícia · General

Escorrialles feixistes a Montjuïc el 12-O

Barcelona · Unes 200 persones, en una curiosa barreja de nostàlgics del franquisme d'edat avançada, joves skins d'ultradreta i altres espècimens, van assistir aquest 12 d'octubre a la Plaça Sant Jordi de Montjuïc, convocats per Democracia Nacional, amb motiu del dia de la hispanitat. Iván Pestaña, secretari d'organització de Noves Generacions del PP, també hi era. Pestaña va lamentar que el seu partit ja no

celebri el 12 d'octubre i, amb bandera espanyola a l'esquena inclosa, va anar a un acte en què predominaven les banderes amb una àguila al centre, les mans alçades, i el crit final, al que s'ha afegit, d'"arriba España!".

Alguns dels assistents van intentar cremar una estelada, tot i que el servei d'ordre ho va impedir, i en un exaltat discurs, es va criticar al govern espanyol per gastar, en la situació de crisi i atur actual, "ingents quantitats de diners" per protegir els gais de Zimbàbue. L'acte va incloure, també, un jurament a la bandera en què els assistents s'acostaven a l'escenari per besar-la.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat