Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 26 de de maig del 2015 | 18:21
Notícia · Illes Balears

65.000 vots per Més per Mallorca

Més per Mallorca i Més per Menorca han assolit uns resultats històrics aquesta setmana en les eleccions municipals del 24M: 65.000 vots. Uns resultats que se sumen a la nova tendència de les Illes: els partits progressistes i d'esquerres sumen per primera vegada en la història de la democràcia més de 200.000 vots.

Més per Mallorca i Més per Menorca estan d'enhorabona. El partit liderat per Biel Barceló ha aconseguit 65.000 vots, uns resultats mai vistos a les Illes que consagren un canvi al territori cap a l'esquerra catalanista del país. Els 9 diputats aconseguits per Més deixen enrere els resultats de les anteriors municipals, on el partit de Barceló tenia 40.000 vots i 5 diputats.

Sobre aquests resultats, el partit ha assegurat que a partir d'ara vol un "canvi real" de polítiques i institucions, i no només de persones. "La força que té MÉS servirà per canviar de model econòmic per generar més i millor feina. Per prioritzar l'educació i per confiar en l'escola, que és el futur d'aquest país. I servirà per defensar les Illes Balears des de les Illes Balears: el nostre finançament autonòmic no pot esperar ni un dia més a millorar, perquè d'això depèn la qualitat dels nostres serveis públics" han assegurat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat