Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 de de juny del 2015 | 19:12
Recull de premsa

Alzamora: "Deixin de fer malabarismes de despatx i permetin que la ciutadania s'expressi"

"És molt senzill: deixin de fer malabarismes de despatx i permetin que la ciutadania s'expressi. Pot semblar molt gros, però és tan senzill i tan necessari i tan noble com això".

"¿La ruptura entre Convergència Democràtica i Unió Democràtica trenca el procés sobiranista?" s'ha qüestionat l'escriptos Sebastià Alzamora.

"Ni sí, ni no --s'ha respost--. Naturalment que un moviment com el de la independència, que el president Artur Mas ha decidit liderar fins i tot contra el parer els seus socis de govern de tota la vida, ha de provocar que hi hagi discrepàncies i moments difícils. I per descomptat que els protagonistes d'un moviment d'aquestes característiques, i que té aquesta transcendència, no poden encasellar-se en les seves posicions i fer veure que els altres no han dit res."

A l'article S'ha acabat el bròquil, tu ja m'entens Alzamora hi ha dit que la democràcia "no consisteix exactament en un joc de trons basat en qui es manté en el càrrec o qui el deixa" perquè hi ha moments a la vida "que s'ha de ser capaç de dir un bon sí o un bon no". "Al president Mas se li podran criticar moltes coses, moltes decisions, com a qualsevol mandatari, però com a mínim se li ha de reconèixer que ha fet una petició ben clara als seus socis de govern a propòsit del seu projecte polític més important" ha sentenciat.

Sobre Mas, Alzamora ha dit que aquest "demanava un sí o un no rotunds" i que ha obtingut "una resposta vacil·lant, que es basa a trencar un govern (que no és poca cosa), però sense trencar, en canvi, una federació política que eventualment afavoreix els interessos de tota una colla de persones".

"Una vegada més, els interessos d'uns pocs contra el pronunciament d'un país sencer. És molt senzill: deixin de fer malabarismes de despatx i permetin que la ciutadania s'expressi. Pot semblar molt gros, però és tan senzill i tan necessari i tan noble com això" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat