Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de de gener del 2012 | 15:52
Notícia · Illes Balears

Tsunami d'al·legacions contra la política lingüística de Bauzá

L'OCB lliure les primeres 500 al·legacions a l'avantprojecte de reforma de la Llei de Funció Pública, que buida de contingut la Llei de Normalització Lingüística, i calcula que el dissabte superaran les 3.000.

Units per la llengua
El president de l'OCB, Jaume Mateu, i altres membres de l'entitat, han presentat le primeres 500 al·legacions

Tribuna Mallorca · Aquest dijous, 12 de gener, l'Obra Cultural Balear (OCB) ha lliurat les seves al·legacions a l'avantprojecte de reforma de la Llei de Funció Pública, que buida de contingut la Llei de Normalització Lingüística. El president de l'entitat, Jaume Mateu, ho ha fet acompanyat de més de cinquanta persones, entre socis i amics de l'entitat i representants de diferents organitzacions socials, que també han presentat les seves pròpies al·legacions. Els assistents han col·lapsat durant una hora el registre de la Conselleria de Presidència, on han presentat les primeres 500 al·legacions.

L'OCB calcula que entre avui i dissabte el nombre d'al·legacions superarà les 3.000 i fa una crida al conjunt de la ciutadania a continuar-ne presentant fins al darrer moment. Es pot fer a qualsevol registre públic fins a demà, divendres 13 de gener, i al registre de la Conselleria de Presidència (Passeig de Sagrera, 2, Palma) fins al dissabte 14 de gener. També les poden fer arribar a la seu de l'Obra Cultural Balear (c. del Pare Bartomeu Pou, 31 baixos), fins a divendres 13 de gener. Els que ho vulguin fer han d'imprimir el document penjat a la plana web http://www.ocb.cat/campanyes/ar/allegacions.pdf, emplenar-lo amb les seves dades personals i signar-lo. Els que el vulguin presentar directament a un registre públic hi han de dur un original i una còpia.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat