Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de gener del 2013 | 17:32
Notícia

La Plataforma per la Llengua omplirà el TNC en homenatge a Gasull

En memòria a un dels fundadors de la Plataforma per la Llengua, l'entitat ha organitzat un acte d'homenatge pel proper 15 de gener a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Acte d'entrega de la Creu de Sant Jordi als familiars de Gasull, el passat octubre.

Barcelona · La tràgica mort d'un dels impulsors de la Plataforma per la Llengua, Martí Gasull, a l'Himàlaia ha consternat la societat catalana. Les nombrosíssimes mostres de condol d'institucions, polítics i societat van inundar la Plataforma per la Llengua el passat mes de setembre, un dol que va assolir la seva màxima expressió amb l'entrega, a títol pòstum, de la Creu de Sant Jordi a Gasull el mes d'octubre de 2012.

L'entitat de defensa i promoció de la llengua pròpia, però, no ha volgut clausurar els actes de comiat a un dels més incansables treballadors a favor del català del país i ha convocat per a demà 15 de gener un homenatge al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). La cerimònia serà presentada per la periodista Mònica Terribas i ja compta amb l'assistència confirmada de més de 700 persones, entre representants institucionals i de la societat civil del país.

Amb l'acte, l'entitat vol recordar la figura de Gasull i fer un repàs de la seva trajectòria personal i professional i del seu imprescindible paper en l'extensió de l'ús social de la llengua catalana.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat