Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 30 de de desembre del 2014 | 18:17
Notícia

Miquel Sellarès clou el cicle 'Reptes 2014' de TribunaTV

TribunaTV ha acabat aquesta setmana una sèrie d'entrevistes a diferents personalitats destacades del món polític, social, cultural i intel·lectual de Catalunya, realitzades al llarg de tot aquest 2014 que ja acaba. El cicle ha comptat amb personalitats com Joan Manuel Tresserras, Vicenç Villatoro i Pere Aragonès, entre molts altres.

Dins del cicle d'entrevistes Reptes 2014, aquesta setmana TribunaTV ha entrevistat en exclusiva un dels impulsors de l'Assemblea (ANC) i president del CEEC, Miquel Sellarès, qui ha assegurat que "és l'hora d'unes eleccions que deixin clar davant del món que són un plebiscit" per tal d'"obrir un procés constituent".

L'entrevista a Miquel Sellarès s'inclou dins del cicle d'entrevistes Reptes 2014 de TribunaTV, el qual acaba aquesta setmana i amb el que des de Tribuna.cat hem volgut mostrar, a partir de la pluralitat d'opcions i opinions, una perspectiva àmplia del futur més immediat del país durant tot l'any 2014 des dels aspectes polític, econòmic i cultural.

Reptes 2014, que acaba aquesta setmana, ha comptat amb la presència de Pere Aragonès, Joan Manuel Tresserras, Vicenç Villatoro, Pere Pugès, Quim Torra i Josep Rull, entre d'altres. Podeu visualitzar tots els vídeos de nou a l'apartat TribunaTV de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat