Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de d'abril del 2015 | 17:23
Notícia

Plantada massiva pel català

La Plataforma per la Llengua ha endegat una nova iniciativa per a denunciar la mala salut de la llengua pròpia a Catalunya i al conjunt dels Països Catalans: una plantada massiva a la plaça del Born de Barcelona.

La Plataforma per la Llengua s'ha proposat una nova fita: plantar-se pel català. Per això aquest proper 18 d'abril a la plaça del Born de Barcelona l'entitat ha organitzat una nova concentració massiva per tal de dir prou a la situació nefasta que viu la llengua pròpia al territori. 

L'acte, una plantada massiva pel català, preveu dibuixar el mapa del domini lingüístic amb prop de 300 testos, que simbolitzaran totes les llengües que es parlen en els diferents territoris de parla catalana.

La plantada massiva és un acte més de les campanyes de protesta de l'entitat en contra de les lleis i normes de l'Estat que asfixien la llengua pròpia. Què cal fer? Personar-se el 18 d'abril a les 12 del migdia a la plaça del Born de Barcelona i plantar-se a dins d'un dels testos que l'entitat proporcionarà als assistents.

Per a accedir a més detalls i per a participar-hi activament, consulteu aquest enllaç.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat