Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 17 de de novembre del 2011 | 18:19
Notícia · Política

Chacón no serà al debat de 8TV i Coscubiela encara no ho ha decidit

Com ja avançava ahir Tribuna.cat en exclusiva, la controvèrsia al voltant del debat de final de campanya continua, tot i que el canal del grup Godó afirma que es farà encara que no hi siguin tots els caps de llista.

Carme Chacón no serà al debat de final de campanya que se celebrarà aquest divendres a 8TV, Joan Coscubiela encara no ho ha decidit, i Josep Antoni Duran Lleida, Alfred Bosch, i Jorge Fernández Díaz sí que hi participaran. El debat va generar certes reticències a PSC, ERC i ICV perquè entenien que el format, en què tres periodistes considerats propers a CiU seran els encarregats de fer les preguntes, era parcial i perjudicial pels seus interessos.

Finalment, però, Alfred Bosch ha confirmat la seva presència al programa, a més a més dels caps de llista de CiU i PP, Duran Lleida i Fernández Díaz, mentre que, per la seva banda, Carme Chacón ha al·legat que no hi podrà ser i Joan Coscubiela encara no ho té decidit.

La candidata per Barcelona del PSC ha delegat la feina al número dos de la candidatura, Daniel Fernández, per problemes d'agenda. Chacón ha dit que des del programa se'ls va proposar la participació amb poca antelació i que ja tenia compromisos amb la ràdio i la televisió públiques. "Físicament -ha dit- em sembla impossible ser a dos llocs a l'hora, però el meu partit hi serà". Per això, com a contraproposta, ha ofert que el seu paper el dugui a terme Daniel Fernández, número dos de la candidatura.

A les files d'ICV les coses no estan clares. El cap de la llista ecosocialista a les eleccions de diumenge encara no ha decidit si hi anirà. No ha volgut dir, però, de què depèn que hi sigui o no i ha assegurat que la decisió no depèn d'ell, sinó del seu equip de campanya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat