Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de de març del 2013 | 17:42
Notícia · Política

El Parlament demana la substitució de la delegada del govern a Catalunya

La seva actitud hostil, la permanent cerca de conflicte al territori, les seves obsessives persecucions a les banderes dels ajuntaments catalans i la seva destresa en enfrontar els cossos de seguretat a Catalunya han fet vessar un got que fa temps ja era al límit.

Barcelona · El ple del Parlament ha demanat aquesta setmana la substitució de Llanos de Luna com a delegada del govern.

L'arribada de Llanos de Luna a la delegació del govern a Catalunya ha estat marcada pel constant titular. El modus operandi de Llanos de Luna, basat en un còpia dolenta de Baltasar Garzón (fer-se veure i cridar l'atenció) ha estat propi del vedettisme de les súper estrelles de Hollywood. Fins i tot d'autògraf, perquè fer-la tan grossa en tant poc temps és, com a mínim, meritós.

Si a nivell local la reacció a Llanos de Luna ha arribat al punt que Girona l'hagi declarada persona non grata, aquesta setmana el Parlament ha aprovat una moció d'ERC que reclama a Madrid la substitució de la delegada del govern espanyol per la "seva actitud hostil i la manca de respecte envers les institucions catalanes".

Han votat a favor d'aquesta moció CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP, mentre que el PPC i C's s'han pronunciat en contra. El PSC, per la seva part, s'hi ha abstingut. El text apunta que el Parlament rebutja de manera expressa totes les accions, declaracions i actituds "tendents a coercionar la voluntat expressada pels plenaris municipals", ja que aquestes "no fan cap favor a l'exercici de la democràcia.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat