Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de de novembre del 2011 | 16:57
Notícia · Societat civil

L'ANC commemora els 40 anys de l'Assemblea de Catalunya a l'església de Sant Agustí

L'acte es farà el 7 de novembre i comptarà amb la intervenció d'Antoni Batista i de diversos dels protagonistes d'aquell moment històric.

El proper 7 de novembre farà 40 anys de la creació de l'Assemblea de Catalunya i, per commemorar-ho i recordar que alguns dels seus punts programàtics encara no s'han assolit, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat un acte el mateix dia 7, a les 20:00 hores, a l'església de Sant Agustí de Barcelona, on es va fer aquell acte fundacional.

Segons ha informat l'ANC, el Mossèn Cassanyes i Mn. Juncà faran la benvinguda de l'acte a l'església, que té un aforament de 1.000 persones. Posteriorment, el professor Antoni Batista, autor del llibre "La gran conspiració", probablement el relat més fidel del que va ser i va representar l'Assemblea, durà a terme una conferència sobre el paper de l'Assemblea de Catalunya en la transició.

L'acte també comptarà amb una taula rodona amb la participació d'algunes de les persones que foren protagonistes de l'Assemblea, com Jordi Carbonell, Ricard Lobo, Xavier Folch, Miquel Sellarès i Blanca Serra. Carme Forcadell serà l'encarregada de moderar la taula rodona.

Finalment, la commemoració clourà amb la lectura del Manifest d'adhesió a l'acte i de la reivindicació de la feina que encara hi ha pendent: l'aprofundiment democràtic i l'exercici de l'autodeterminació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Imatges relacionades
Indica publicitat