Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 23 de de maig del 2014 | 18:02
Notícia

Somescola, Escola Valenciana i l'Assemblea de Docents s'uneixen per primer cop per l'escola en català

Les tres entitats faran el seu primer acte conjunt el proper 28 de maig a l'Arc de Triomf de Barcelona a favor de l'escola pública catalana i dels drets dels infants.

M. Folch · Primer gran acte de les entitats socials i d'ensenyament a favor de l'escola en català. El proper dimecres 28 de maig Somescola.cat, Escola Valenciana i l'Assemblea de Docents de les Illes Balears faran un acte públic a Arc de Triomf de Barcelona en defensa del model d'escola catalana.

Per primer cop, les tres principals coordinadores cíviques i educatives dels Països Catalans reivindicaran conjuntament el dret dels infants del Principat i la Catalunya Nord, del País Valencià i de les IllesBalears a rebre l'educació en la llengua pròpia.

L'acte comptarà amb la intervenció de Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural i representant de Somescola; Emili Gascó, secretari d'Escola Valenciana i Antonina Siquier, portaveu de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears. Les coordinadores educatives també faran una crida a participar en la cercavila del proper 14 de juny.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat