Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 11 de de maig del 2015 | 18:02
Recull de premsa

Casas: "Convergents i republicans es necessiten i necessiten no fer-se mal"

"Perquè tot surti bé el 27-S, convergents i republicans han de tenir en compte que el seu acord ha de funcionar en dos àmbits: el del procés i el de la gestió diària".

El periodista Ferran Casas ha dit a un article que després del 24-M vindrà "el ball de pactes i traurem conclusions amb la vista posada al 27-S", un moment en què "caldrà tenir en compte que les dinàmiques locals són fortes i la composició d'alguns plens no facilitarà sortides ortodoxes".

"Els blocs polítics, tant en l'eix sobiranista com en el social --ha dit Ferran Casas--, seguiran sent permeables. Però al llarg de les dues setmanes que queden de campanya els partits faran evident l'estratègia d'acords. El que es digui i es faci no serà innocu l'endemà i és en aquest àmbit que ERC i CiU han adquirit una responsabilitat extra".

Sobre això, l'autor de l'article Ferides de campanya ha explicat que "flirtejar amb el PSC (i també amb Ada Colau) en el cas dels primers no enforteix el procés" mentre que "alimentar la CUP des de totes les seves terminals --no per empatia sobrevinguda amb els moviments socials sinó només per desgastar Oriol Junqueras-- en el cas dels segons tampoc és cap encert".

"Perquè tot surti bé el 27-S, convergents i republicans han de tenir en compte que el seu acord ha de funcionar en dos àmbits: el del procés i el de la gestió diària. Es necessiten i necessiten no fer-se mal" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat