Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 29 de de novembre del 2013 | 18:36
Recull de premsa

Gutiérrez: "El que està en joc no és el destí dels treballadors, sinó el dret dels valencians de tenir una televisió pròpia"

"Acabo amb una frase del mateix treballador, quan faltava poca estona perquè el canal perdés la seva veu: Si ens deixem prendre aquest dret, altres en vindran".

El periodista Àlex Gutiérrez ha lamentat el tancament de RTVV "de matinada, sense avisar, agònicament, amb policia..."

"La incapacitat del govern Fabra --ha explicat al text Un final indigne-- de tancar amb un mínim de dignitat Canal 9 no és res més que la cirereta del pastís del gran despropòsit que ha estat la gestió del PP de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV)".

El periodista ha dit que el govern del PP al País Valencià ha fet "l'equació perfecta" per a "corcar una televisió des de dins i, aleshores, encongir les espatlles i dir que, esclar, tan cara i amb tanta poca audiència, l'únic que es pots fer és tancar-la".

Aquesta equació segons l'autor de l'article ha estat "inflar l'estructura", fer una "pèssima gestió econòmica i de l'equip humà" i propiciar el "desprestigi informatiu". "No ens prenen una televisió, ens prenen un dret, deia aquest matí de divendres un dels treballadors de la cadena, en l'especial improvisat a Canal 9 a l'espera que caigui la guillotina i es passi a negre" ha recordat Gutiérrez, qui ha assegurat que "té tota la raó".

"El conflicte laboral –aquell ERO que la justícia no va trobar la manera d'empassar-se– ha desenfocat el debat: el que està en joc no és el destí d'un miler llarg de treballadors, sinó el dret dels valencians de tenir una televisió pròpia amb la qual rebre informació i entreteniment en valencià" ha sentenciat Gutiérrez.

"El que calia fer és canviar Canal 9 per recuperar el vincle amb els ciutadans, no pas tancar-la.Acabo amb una frase del mateix treballador, quan faltava poca estona perquè el canal perdés la seva veu: Si ens deixem prendre aquest dret, altres en vindran" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat