Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de febrer del 2015 | 18:17
Crònica

"Canal 9 s'ha de reobrir perquè és totalment viable"

Un nou llibre publicat per 5 professionals de la comunicació valencians apunta a una possible reobertura del canal públic valencià el proper mes d'octubre.

L'erosió i desmantellament de les estructures fonamentals democràtiques al País Valencià, liderat pel tancament unilateral de RTVV ara fa més d'un any, ha deixat la societat civil valenciana òrfena de garanties democràtiques i amb un govern golpista atrinxerat a la poltrona.

Davant d'aquqesta realitat, cinc professionals de la comunicació valencians --el col·lectiu Ricard Blasco-- han decidit no rendir-se al desànim i analitzar un dels episodis més foscos del País Valencià, el tancament de RTVV, al llibre Reset RTVV. Per unes polítiques de comunicació al servei de la societat.

En aquest nou llibre, els autors hi analitzen el sistema comunicatiu valencià i exposen un model de radiotelevisió pública de qualitat per a un nou context polític, econòmic i sociocultural. "Canal 9 s'ha de reobrir perquè és totalment viable" assenyalen els autors, que també puntualitzen que aquesta reobertura no ha de servir per a repetir la mateixa fórmula: "Ha de tenir un sistema de finançament mixt i un consell de l'audiovisual independent". 

De moment, el País Valencià viu governat per uns líders que no han pres la iniciativa a l'hora de prendre responsabilitats sobre les accions, i el territori s'ha colocat, tristament, com a única zona de la UE completament desprovista de mitjans de comunicació públics. Açò és un colp d'Estat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat