Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 10 de de juny del 2014 | 19:05
Recull de premsa

Llansana: "'Catalans want to vote': un dels actes més destacats de la lluita dels catalans per poder decidir el seu futur"

"Més enllà d'aquesta capacitat de projecció exterior, s'ha destacat poc la feina que han fet les colles castelleres del país per a la integració".

La periodista i filòloga, Marina Llansana, ha dit a un article que "el fet casteller és la millor projecció internacional que tenim com a país" no només per la imatge impactant "sinó per tot el que representen de coratge, de comunió, de força individual posada al servei d'una causa comuna".

A l'article Castellers per la democràcia Llansana hi ha dit que més enllà d'aquesta "capacitat de projecció exterior, s'ha destacat poc la feina que han fet les colles castelleres del país per a la integració" en una comunitat on l'ascensor social "cada vegada costa més que funcioni": "Les colles castelleres són això: grans famílies on tots aporten alguna cosa, un gran grup humà de persones que s'ajuden, que es preocupen les unes de les altres". 

Sobre l'acte d'aquest cap de setmana, Catalans want to vote, organitzat per Òmnium, Llansana ha dit que en vuit llocs emblemàtics de vuit capitals europees "s'aixecaran castells per demanar democràcia" en un acte "dels més destacats de la lluita dels catalans per poder decidir el seu futur; de la mateixa manera que ens vam agafar les mans a la Via Catalana per demostrar que la nostra lluita és pacífica i fraternal, avui els castellers demostraran al món que la nostra lluita és també diversa".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat