Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de d'octubre del 2010 | 14:07
Recull de premsa · Política

Jordi Muñoz: "Difícilment els socialistes catalans aconseguiran aturar l'inevitable"

Barcelona · "La necessitat de fer alguna cosa ha dut els socialistes catalans ni més ni menys que a fer seva part de l'agenda de l'espanyolisme". El politicòleg Jordi Muñoz ha sentenciat aquesta afirmació a un article on hi subratlla que el PSC "fins i tot ha portat el president de la Generalitat, José Montilla, a fer el ridícul desautoritzant un conseller del seu govern".

Els membres del PSC "han portat de nou el debat sobre els debats cara a cara al terreny lingüístic" ha denunciat Muñoz, que també ha volgut destacar que "prometen una revisió de la política lingüística en el sector del comerç, assumint així implícitament el discurs de la demagògia sobre les multes lingüístiques".

"Potser tot això és dissonant -ha continuat l'autor de l'article- amb el fet d'haver governat set anys amb un partit independentista, però no sembla preocupar-los gaire. I és que, ben mirat, què més podia oferir el PSC als seus votants en aquestes eleccions?". 
Entre les fites que anuncia el PSC al seu programa electoral, Muñoz ha titllat de "broma de mal gust" la promesa de les polítiques socials del PSC "vista la política de Corbacho i Zapatero", i tanmateix ha dit que la defensa d'un Estatut "mort i enterrat al TC no deu engrescar ja ni a Miquel Iceta". "I el tema de la corrupció, després del cas Pretòria i amb el que passa a l'Ajuntament de Barcelona, és millor no esmentar-lo gaire" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat