Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 28 de de juny del 2016 | 10:14
Recull de premsa · Política

Partal: "El Principat ha de tirar endavant sol i de pressa en el camí de la independència"

El director de Vilaweb, Vicent Partal, en relació als resultats del 26-J afirma "L'Espanya de la fraternitat no existeix. O, si més no, no es presenta mai quan la criden. Quan la cridem. Mig any després de les eleccions del 20-D, i amb tants xàfecs com han caigut en aquest temps, el resultat del 26-J és tan esfereïdorament semblant al

d'aleshores que els qui encara volen reformar l'estat farien bé de repensar-s'hi".

Així, sobre els resultats Partal en fa la següent lectura "Podem veure-hi la demostració que el nostre país creu en una fraternitat en la qual no creu ningú més. Si ho pensem negativament, fa pena de veure quanta gent no ha votat en favor del canvi real, que és la independència, creient-se el canvi utòpic que els han venut i que no existeix".

I conclou "Mirem endavant, però. D'aquest resultat, se'n deriven només dues possibilitats a Madrid: o hi haurà un govern PP-PSOE o hi haurà unes terceres eleccions. Tanmateix, l'una possibilitat i l'altra certificaran que el Principat ha de tirar endavant sol i de pressa en el camí de la independència. I que el País Valencià i les Illes han d'aprofitar la conjuntura política per donar embranzida als seus moviments sobiranistes, desvinculant-los del federalisme espanyol. O només seran comparses de l'espectacle madrileny. De nou".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat