Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 1 de de febrer del 2013 | 18:21
Recull de premsa

Sellarès: "L'Estat usa i usarà tots els seus mitjans per impedir el dret de decidir de Catalunya"

"L'Estat ha posat en marxa una potent cèl·lula de crisi en la qual participen [...] alts càrrecs de la seguretat de l'Estat i el mateix director del CNI, i algunes personalitats rellevants de l'espanyolisme amb seu a Catalunya, a més de persones vinculades al món econòmic i financer".

El periodista Miquel Sellarès ha alertat a un article que l'Estat espanyol "usa i usarà tots els seus mitjans per impedir el sobiranisme català i el dret de decidir" a través, sobretot, de "tot tipus de lleis".

"S'utilitzarà fins al límit la Constitució Espanyola ─ha continuat─ i es donarà, com ja s'ha fet, llum verd, mitjans humans i financers a la quinta columna i als serveis d'intel·ligència de l'Estat, uns serveis que pretendran destruir la xarxa de coincidència i complicitat que existeix en la societat catalana per aconseguir la seva sobirania nacional".

L'autor de l'article Les clavegueres i el CNI ha recordat la "gran campanya de ventilador" en la qual es faran públics tot tipus d'informacions "verídiques o no, sobre casos de corrupció que impliquin dirigents del sobiranisme català", una ofensiva que l'Estat du a terme per a "acollonir-los i reconduir-los a tots".
Mas ha de tenir el nostre suport, com també l'ha de tenir Junqueras i Herrera, els quals han demostrat estar a l'altura de la història del nostre país"
L'autor de l'article ha dit que també hi ha hagut una campanya "descarada però a la vegada subtil" per convocar a Madrid "alts dirigents catalans del món econòmic i financer, i també coneguts industrials" per a entrevistar-se amb el cap de l'Estat i amb el cap del govern espanyols: "Se'ls ha advertit de l'aventura d'Artur Mas, i com aquesta pot perjudicar els seus interessos".

Sellarès ha advertit que en qüestions de seguretat cada vegada és "més evident" que centenars d'agents del CNI "operen d'una manera encoberta i, a vegades, absolutament indiscreta" en el control de les institucions i polítiques sobiranistes: "[Fan] seguiment i control per obtenir el màxim d'informació possible per intentar desprestigiar o atemorir la nostra classe política sobiranista". 

Per aquests motius, l'autor de l'article ha conclòs que els nostres polítics sobiranistes, les nostres institucions i la nostra societat civil "han d'estar preparats per donar una batalla cívica i democràtica", i, a la vegada, "han de ser capaços de mantenir-se ferms". "Si perdem la por ─ha conclòs─ i els fem front democràticament a les urnes, serà impossible que algú ens aturi. El president Artur Mas ha de tenir el nostre suport, com també l'han de tenir Oriol Junqueras i Joan Herrera, els quals han demostrat estar a l'altura de la història del nostre país".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat