Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 18 de de febrer del 2014 | 15:23
Recull de premsa

Xirgo: "Alícia, que sí, que va seriosament. I que ens hauries de dur a tots als tribunals. Per inconstitucionals!"

"Alcaldes, regidors, polítics, opinadors, periodistes, mestres, mossos, els de TV3 perquè és una estructura d'estat, el Servei Meteorològic de Catalunya... [...]. Tots al jutjat. Vinga, Alícia, som-hi".

El periodista Xevi Xirgo ha sentenciat a un article que la líder del PP, Alícia Sánchez Camacho, "diu que portarà la Hisenda Catalana als tribunals si veu que això va seriosament".

"No en tinguin cap dubte: ho farà --ha alertat--. Si la delegada del govern du als tribunals els ajuntaments que pengen l'estelada al balcó, i si el ministre Wert, amb la complicitat de tot l'aparell judicial, diu que vol espanyolitzar els nens catalans i el TSJC li fa cas, com no volen que la líder del PP porti als tribunals la Hisenda pròpia, si ha de ser el pal de paller de tot plegat? Si el TC està perdent el temps debatent si una declaració política del Parlament de Catalunya és anticonstitucional o no, com voleu que el PP es quedi quiet davant la Hisenda pròpia?"

El periodista s'ha dirigit a la líder: "Alícia, trobo que fas tard i que la Hisenda pròpia, això que en direm Tributs de Catalunya, ja hauria de ser als tribunals des del dia aquell que els presidents de les quatre diputacions catalanes es van fer una foto de grup anunciant que sí, que la cosa anava seriosament. Jo crec que no s'ho acaba de creure encara, el PP, que això va seriosament".

"Que sí, Alícia, que sí, que ho heu de dur tot als tribunals. Hauríeu de demanar que es derogués la llei de normalització, tornar a recollir firmes com vau fer per l'Estatut i dur al jutjat a tothom que estigui d'acord amb el full de ruta del govern. [...] Alcaldes, regidors, polítics, opinadors, periodistes, mestres, mossos, els de TV3 perquè és una estructura d'estat, el Servei Meteorològic de Catalunya perquè envaeix competències de l'Estat, i així anar fent. Ah! I, és clar, la Grossa de Nadal, que també hauria de ser inconstitucional. Tots al jutjat. Vinga, Alícia, som-hi" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat