Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 20 de de maig del 2015 | 17:06
Recull de premsa

Xirgo: "Ni Rajoy ni Sánchez ens han vingut a dir res de nou. Han vingut a inaugurar la campanya del 27-S"

"Mariano Rajoy es va passejar per Catalunya; i ahir ho va fer Pedro Sánchez. Han sentit el que han dit? Rajoy va venir a explicar-nos que Mas és "deslleial amb l'Estat", que sotmet Catalunya a una tensió continuada".

El periodista Xavier Xirgo ha dit a un article que li havia semblat entendre, quan escoltava els líders del PP i del PSOE, Mariano Rajoy i Pedro Sánchez, que les eleccions de diumenge vinent "no eren, ni de bon tros, cap primera volta de les eleccions plebiscitàries del 27-S".

"Se n'havien fet un tip --ha recordat--, de dir-nos i repetir-nos tot això. Dilluns, però, Mariano Rajoy es va passejar per Catalunya; i ahir ho va fer Pedro Sánchez. Han sentit el que han dit en les seves intervencions? Rajoy va venir a explicar-nos que Mas és "deslleial amb l'Estat", que sotmet Catalunya a una tensió continuada".

"Un discurs, ja ho veuen tots vostès, estrictament en clau municipal --ha ironitzat--, amb propostes per als ajuntaments i que res té a veure amb les relacions entre Catalunya i Espanya".

Per altra banda, Xirgo també ha esmentat Pedro Sánchez: "Es passejava també per Catalunya per fer campanya per a les eleccions municipals. I de què va parlar? Doncs de les relacions entre Catalunya i Espanya, acusant el líder del PP d'haver contribuït a la confrontació en no haver sabut dialogar."


"Ni Rajoy ni Sánchez ens han vingut a dir res de nou. Han vingut a inaugurar la campanya del 27-S. Agraïts" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat