Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 19 de d'abril del 2012 | 16:51
Crònica · País Valencià

Un llibre en català pel Papa

Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, ha lliurat un llibre en català al papa  Benet XVI. Es tracta del llibre La crida de la Paraula. Homilies amb la Doctrina Social de l'Església.

Conté les homilies que el bisbe Taltavull publica setmanalment ─des de l'any 2008─ a la pàgina web del Pontifici Consell de Justicia i Pau.

Taltavull, acompanyat del cardenal Renato Raffaele Martino, va aprofitar una audiència general dels dimecres per presentar al Papa aquest llibre i comentar-li alguns aspectes de la realitat social i eclesial de Catalunya.

Aquest tipus d'acció forma part de l'actuació poc sorollosa però efectiva del bisbe Taltavull. Una altra de les seves actuacions, i que també té que veure amb la dimensió social de la fe cristiana, és el seu paper com a conciliari del grup català de la Fundació Centessimus Annus.

Aquesta fundació pontifícia té l'encarrec d'analitzar la doctrina social de l'Església i estudiar la seva aplicació a les diverses realitats nacionals. En aquest  cas, la realitat nacional catalana. Formen part d'aquets grup persones, entre altres, Ignasi Garcia Clavel, Carles Armengol, Jordi López Capms, Oriol Badia, Marcel Joan, Josep Maria Cullell i Antoni Vives.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat