Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de de juny del 2015 | 17:49
Editorial

90 dies de guerra amb l'Estat

Els pròxims 90 dies fins el 27-S seran de guerra política sense violència per part del sobiranisme que en aquesta última etapa haurà de mantenir-se més ferm i decidit que mai.

El sobiranisme tindrà com a objectiu, dia a dia, convèncer el milió d'indecisos que són la clau de volta per a guanyr el 27-S. 

L'Estat, les seves clavegueres més la quinta columna unionista i els poderosos que els financien faran tot per atemorir aquests votants encara indecisos, perquè ells també saben que són els que decidiran.

Cal que el sobiranisme, doncs, conquereixi dia a dia la ciutadania que encara dubta, i que alhora crei complicitats presentant que la realitat de l'emancipació nacional té com a objectiu construir un Estat nacional molt avançat i social, de progrés econòmic i d'igualtat entre els homes i dones de Catalunya, sigui quin sigui el seu estrat social, origen, cultura i llengua.
El 27-S guanyarem i l'11-S demostrarem de nou la nostra força"
Perquè la nació-Estat que volem construir està basada en el respecte a les llibertats dels seus ciutadans. Durant aquest procés hem comès moltes equivocacions i hem presentat mancances: la més important, la manca de sentit d'Estat. Però ara no toca passar comptes --tot i que després caldrà fer-ho, caldrà una catarsi sobre molts afers... Però ara toca unitat i sumar. 

Són 90 dies de lluita democràtica i fermesa. Ni un sol pas enrere. Sols valen els passos endavant. Som-hi, doncs, i que ningú pretengui instrumentalitzar la il·lusió i un futur de dignitat nacional que proposa els sobiranisme. No hi poden haver obscurs interessos de partit, d'institució o personals. 

El 27-S guanyarem i l'11-S demostrarem de nou la nostra força i capacitat de mobilització.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat