Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de de juny del 2014 | 19:40
La fotografia

'Gure Esku Dago': tot a punt per la cadena humana a Euskadi

El 8 de juny el País Basc es prepara per viure una cadena humana de 123 quilòmetres, de Pamplona fins a Durango, una iniciativa emmirallada en la Via Catalana de la passada Diada de l'Onze de Setembre.

FOTO: ARGAZKI PRESS.

Compte enrere per a la celebració de la 'Via Basca'. 'Gure Esku Dago', la cadena humana que s'ha de celebrar aquest 8 de juny al País Basc, ha d'unir Durango i Pamplona amb "unes cent-mil mans" segons els organitzadors.

La proposta és fer 123 quilòmetres de cadena humana per tal de reivindicar que el País Basc és un poble amb dret a decidir, i mobilitzar la societat civil a partir dels principis que el País Basc és una nació i que la ciutadania n'ha de ser la protagonista.

La iniciativa s'emmiralla en la Via Catalana, celebrada la passada Diada de l'Onze de Setembre a Catalunya i organitzada per l'ANC. De fet, una delegació de l'Assemblea ha viatjat fins al País Basc per a ajudar en les tasques d'organització, coordinació i execució.

Podeu veure el vídeo de promoció de la iniciativa a la secció TribunaTV de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat