Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 23 de de gener del 2015 | 17:33
La fotografia

López presenta el seu darrer llibre 'La independencia de Cataluña explicada a mis amigos españoles'

El professor de la UPF ha presentat el seu darrer llibre a Madrid en un acte que ha comptat amb la presència de l'expresident de la Generalitat, José Montilla, i el periodista Iñaki Gabilondo.

Madrid · El professor de la UPF, Jaume López, ha aconseguit omplir la sala Blanquera de Madrid per a presentar el seu darrer llibre, 'La independencia de Cataluña explicada a mis amigos españoles'.

La presentació ha comptat amb la presència i participació de José Montilla, qui ha avisat l'Estat espanyol que la situació a Catalunya "no pot continuar així" i l'ha alertat del risc de "bloqueig institucional", motiu pel qual ha demanat canvis "sensibles en l'autogovern" abans que Catalunya opti per la independència.

Amb la mateixa mirada de preocupació, el periodista Iñaki Gabilondo també ha participat a l'acte de presentació, on hi ha destacat la falta de gestos des del govern espanyol durant aquesta legislatura i de l'escenari electoral que ara s'obre, encara menys propici per a la negociació.

"Molts catalans ja han fet el pas de no retorn. Han desconnectat de l'Estat. Només es pot reconduir la situació obrint el meló constitucional per repensar en profunditat el model vigent" ha destacat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat