Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 20 de d'abril del 2015 | 17:46
La fotografia

Més de 500 persones es planten pel català

Més de mig miler de persones s'han plantat en testos gegants aquest cap de setmana amb els quals s'ha dibuixat al mig de la plaça del Born de Barcelona una gran silueta dels territoris de parla catalana.

M. Folch · La Plataforma per la Llengua ha tornat a fer ple en un acte a favor de la promoció i ús de la llengua pròpia i en contra de la discriminació que pateix el català en el propi territori. Aquest cap de setmana l'entitat ha aconseguit concentrar més de mig miler de persones a la plaça del Born de Barcelona en l'acte Planta't pel català!

La plaça esmentada s'ha omplert de centenars de testos pel català, on les persones assistents s'hi han encabit per plantar-se a favor de la llengua, en una potent acció simbòlica de sensibilització per promoure el català com a llengua comuna i de cohesió a la nostra societat i arran del nou país.

L'acte ha estat conduït i dinamitzat pel conegut actor Quim Masferrer i ha comptat amb la presència de representants polítics i cares conegudes com són Carme Forcadell, les actrius i actors Montserrat Carulla, Anna Sahun, Joel Joan, Lina Maria Forero, Jordi Boixaderas i Carme Sansa, el gastrònom i comunicador Pere Tàpies, el xef Sergi de Meià o el periodista Marc Giró. La iniciativa ha estat organitzada per la Plataforma per la Llengua i per 27 entitats de persones immigrades.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat