Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 22 de de juliol del 2011 | 16:50
La fotografia · Societat civil

La Plataforma per la Llengua lliura al Govern una panera de productes etiquetats en català

L'entitat ha volgut celebrar, d'aquesta manera, la fi del termini per tal que les empreses s'adaptin al nou Codi de consum i ha instat el govern a exigir el seu acompliment. Aquesta normativa ha d'equiparar el català al castellà en l'etiquetatge dels productes que es venen a Catalunya.

Barcelona · La Plataforma per la Llengua s'ha desplaçat aquesta setmana fins al Palau de la Generalitat per fer entrega al Govern d'un lot de productes etiquetats en català. D'aquesta manera, l'entitat en favor de la promoció i ús de la llengua pròpia ha demanat al Govern que prengui mesures per tal que les empreses s'adaptin a la llei, que obliga, a partir del dia 23 de juliol, a etiquetar en català a totes les empreses.

L'entitat ha recordat que actualment, tot i acabar el termini d'adaptació, els productes de les principals marques que hi ha al mercat català continuen sense acomplir, en general, la llei. La Plataforma ha informat que si s'avaluen els principals productes de les 30 marques més venudes a Espanya, només un d'aquests s'està distribuint de manera legal segons el Codi de consum.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat