Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 26 de de març del 2014 | 20:09
Llibres / revistes

Asfixiant la llengua

Roger Buch, doctor en Ciències Econòmiques i eventual col·laborador de Tribuna.cat, desgrana al seu llibre Asfixiant la llengua els darrers atacs proferits des de l'Estat cap a la llengua catalana.

Emmarcats en un context de recentralització i brutal ofensiva contra la llengua pròpia, mai viscut anteriorment des de l'època franquista, Buch esmenta el tancament de Canal 9, les desconnexions de TV3 al País Valencià, les traves a l'ensenyament en valencià al territori, les mesures de trilingüisme a les aules de les Illes Balears fins arribar al despropòsit del LAPAO i la llei Wert, entre d'altres.

Asfixiant la llengua és la crònica d'aquests atacs sistemàtics, però també de la resistència de pares, mestres i ciutadans que han fet emergir un moviment social dinàmic, agosarat i creatiu, plenament convençuts que cal preservar el català com a eina de cohesió social.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat