Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 30 de de novembre del 2012 | 18:54
Notícia · Comunicació

El Diari Ara celebra dos anys amb les audiències enfilades

El diari Ara ha celebrat el seu segon aniversari amb unes xifres de lectors que el corroboren com el rotatiu a l'alça dins del panorama comunicatiu català: 121.000 lectors, segons el Baròmetre, 16.000 més que l'any passat.

M. Folch · L'Ara va néixer justament fa dos anys com un projecte creat per un grup d'empresaris i periodistes amb l'objectiu compartit de renovar tant el periodisme com el relat de país. Aquest mes la capçalera ha celebrat el seu segon aniversari amb una curta i intensa trajectòria i unes xifres de venda a l'alça.

Consolidat des de fa ja un any com un dels diaris favorits dels consumidors de premsa de Catalunya, el Diari Ara ha assolit, enguany, una més notable repercussió. El Baròmetre de la comunicació ha fet públic aquesta setmana la tirada actual del rotatiu: 121.000 lectors, 16.000 més que ara fa un any. Amb tot, des de fa un any el diari no ha aturat la seva tendència a l'alça ─116.000 lectors comptabilitzats el passat juliol– i s'ha consagrat com l'únic rotatiu de l'espai comunicatiu català en seguir un augment continuat de lectors.

El Diari Ara ha estat protagonista durant tot aquest any per l'ampliació de la seva àrea de difusió: ha sabut concretar acords de distribució amb d'altres diaris ─com és el cas de dBalears─ per tal de poder aparèixer als quioscos del País Valencià i les Illes Balears. La capçalera també ha canviat de president durant els darrers mesos. El passat mes de juny Oriol Soler, un dels homes que va fer de motor per a endegar el projecte, va ser substituit per Ferran Rodés.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat