Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 23 de d'octubre del 2013 | 18:58
Notícia

Escola Valenciana s'apuja al tren del micromecenatge

En un context polític al País Valencià totalment a la contra de la promoció de la llengua pròpia a la societat, Escola Valenciana ha decidit tirar pel dret i buscar-se l'autofinançament. L'entitat ja ha denunciat l'obstaculització a la promoció del català d'ajuntaments i administracions locals en diverses ocasions.

Barcelona · Escola Valenciana ha encetat aquesta setmana la campanya "Fes Escola Valenciana!", una iniciativa Verkami per a l'autofinançament de les activitats de promoció de la llengua pròpia al País Valencià. L'entitat ha fet una crida a la societat per tal d'"assegurar la dignitat que li pertoca al nostre tret d'identitat més important i defensar el nostre dret a viure en valencià".

L'entitat necessita 60.000€ euros per mantenir el seu funcionament i garantir projectes sostenibles i estables, un deute que pel moment fa perillar greument la continuitat de la seva tasca i la mateixa supervivència d'Escola Valenciana. Per aquest motiu s'ha proposat aconseguir la xifra esmentada a través del micromecenatge i durant els pròxims 40 dies, amb 12 opcions de donació diferents perquè la gent pugui escollir en un ventall de possibilitats que van entre l'aportació de 10€ fins a la de 3.000€.

Podeu accedir a tota la informació del projecte --i fer-hi aportacions econòmiques-- clicant aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat