Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de d'abril del 2015 | 18:21
Notícia · Illes Balears

L'OCB omple la plaça major de Palma amb la Diada per la Llengua

Unes 20.00 persones participen aquest cap de setmana en la Diada per la Llengua, organitzada per l'OCB, en la qual s'ha defensat l'ús i promoció de la llengua pròpia a les Illes Balears.

Barcelona · L'Obra Cultural Balear (OCB) ha fet ple aquest cap de setmana en la Diada per la Llengua, una concentració que ha omplert la plaça major de Palma de Mallorca i que ha servit per a fer patent que la societat civil balear "estima la llengua, la cultura, l'educació i el conjunt de drets democràtics i socials que ens fan ciutadans d'aquest país".

La manifestació, un clam incontestable a favor de la llengua "de Ramon Llull, el pare de la nostra literatura, de qui commemoram els set-cents anys de la seva mort", ha suposat un SÍ rotund a la cultura i al país. Els organitzadors de la Diada han volgut celebrar, amb tot, un autèntic homenatge a les lluites que la societat civil ha mantingut durant tota la legislatura a les Illes Balears.

"Hem volgut compartir amb totes aquelles afirmacions d'altres àmbits que durant els darrers quatre anys també s'han fet sentir amb vehemència: sí a l'educació pública de qualitat; sí als drets laborals; sí a la llibertat d'expressió i de manifestació; sí a la sanitat pública universal; sí a la preservació del territori i de la mar; sí a la preservació del patrimoni; sí a la recuperació de la memòria i de la justícia històriques; sí a l'habitatge; sí a la igualtat de gènere; sí als drets d'orientació sexual i d'identitat de gènere" han constatat els organitzadors a través del manifest de la Diada.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Opinió · Política catalana
La giga enquesta
Opinió · Política catalana
El referèndum no enganya
La fotografia · Illes Balears
L'Obra Cultural Balear celebra la trentena Nit de la Cultura
Opinió · Política
Necessitem un De Gaulle
Opinió · Política catalana
L'hora PSC
Opinió · Política catalana
Confiança?
Opinió · Política catalana
Moció de confiança
Opinió · Política catalana
Declaració d'independència
Opinió · Política catalana
Catèxit
Opinió · Política catalana
La hipoteca de la CUP
Indica publicitat