Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 de de maig del 2014 | 19:01
Notícia

Més de 300 artistes, també a favor del dret a decidir

Més de 300 professionals del món de l'art s'han adherit a un manifest en defensa del dret a decidir impulsat pels artistes Enric Pladevall, Salvador Juanpere, Jaume Ribas i Pedro Saralegui.

Font: ACN · En un acte celebrat aquesta setmana al Macba, més de 300 artistes de l'audiovisual han presentat un manifest al conseller de Cultura, Ferran Mascarell, en suport al dret a decidir.

El col·lectiu vol fer arribar el manifest a aquelles persones i instàncies que consideri oportunes perquè ara és "el moment d'alçar la veu com a col·lectiu d'artistes" i donar suport "al procés democràtic encetat a la societat catalana". Els artistes també han apuntat que aquest és el primer manifest del món cultural que es posiciona sobre aquesta qüestió.

El manifest dóna suport "a les declaracions i accions del Parlament de Catalunya en defensa i promoció del dret a decidir". "Volem fer explícit el nostre reconeixement i la nostra implicació en aquest procés cívic i polític que ha iniciat la societat catalana convençuda de la seva legítima condició de ser nació i subjecte sobirà" conclou el manifest.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat