Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de de juliol del 2010 | 16:57
Notícia · Política

"Independentisme català" d'Oriol Illa, un full de ruta cap a la independència

Barcelona · "La independència ha estat un procés polític molt freqüent en els darrers 50 anys així com durant els segles XIX i XX". D'una manera amena, clara i amb ferma voluntat de fer caure les parets que impossibiliten de visualitzar la independència de Catalunya com un objectiu polític versemblant i pròsper. Així es presenta el darrer llibre Independentisme català d'Oriol Illa, un monogràfic que va posar-se a la venda el mateix dia que va fer-se pública -casualitats?- la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya i que apropa el lector cap a una realitat secessionista cada cop més propera.

L'obra d'Illa, nascuda en un moment clau de la política catalana en el qual cal dirigir el nacionalisme català cap a un horitzó que satisfaci les aspiracions i la voluntat del poble de Catalunya, suggereix sense imposar uns arguments que, per la seva gran versemblança i la seva proximitat a la realitat, paga la pena no passar per alt: el pes actual a nivell internacional de Catalunya, la importància de la Catalunya estat i les oportunitats que presenta el procés d'independència, entre d'altres. Independentisme català compta amb el pròleg del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, i presenta els principals motius per a l'independentisme com a opció política i els elements necessaris per a la construcció d'un nou Estat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat