Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de d'octubre del 2016 | 14:01
Notícia · Política

Tremosa podria passar-se al grup de l'Aliança dels Liberals i Demòcrates Europeus

L'eurodiputat del PDC, Ramon Tremosa, s'estaria plantejant abandonar el seu actual grup parlamentari, l'Aliança dels Liberals i Demòcrates Europeus (ALDE), on també hi ha els eurodiputats de C's, per  integrar-se al grup d'Els Verds/Aliança Lliure Europea, on hi ha ICV i ERC.

Almenys és el que es desprén d'una entrevista concedida a l'ACN en la que reconeneix "elements d'incomoditat" en el si del grup desde l'integració de Ciutadans a aquest.

No obstant, afirma també Tremosa que malgrat la discrepància en qüestions com ara el pla hidrològic, assegura que se sent "content" i no té queixes dels seus companys a Brussel·les i Estrasburg. "Em confien informes de molta responsabilitat i n'estic content", va afirmar. En aquesta línia, defensa la trajectòria de l'antiga CDC al grup davant l'auge de C's: "Veurem si C's és un projecte sòlid o si té un futur com el d'UPyD."

Tremosa, per tant,  no veuria malament entrar al grup d'ERC i recorda que CDC i els republicans ja tenen en l'actualitat projectes compartits, com ara JxSí, i que treballen conjuntament en molts altres ambients, com al Congrés dels Diputats.


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat