Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 6 de de maig del 2010 | 15:52
Notícia · Societat civil

84 entitats catalanes denuncien a l'ONU l'incompliment dels DDHH per part de l'Estat espanyol

Barcelona · Aquest cap de setmana l'ONU valorarà si les accions del Govern espanyol han violat o no el compliment dels drets humans a què esta subscrit. Aprofitant aquesta ocasió, 84 entitats de la societat civil catalana han subscrit una carta que el passat dimecres 5 de maig va ser enviada a l'ONU i en la qual es demana a les Nacions Unides que critiqui Espanya per negar el dret a l'autodeterminació a les nacions de l'estat.

L'escrit, signat pel president del CIEMEN, Aureli Argemí, el portaveu de Deu Mil en Xarxa per l'Autodeterminació, Enric Canela, i l'exconseller de la Generalitat Agustí Bassols, ha estat entregat al president del Consell de Drets Humans de l'ONU a Ginebra, l'ambaixador belga Alex Van Meeuwen, i a 47 ambaixadors del plenari. Per la seva importància, publiquem a la secció de documents aquesta carta -escrita en francès- que reclama que l'Estat espanyol reconegui el dret del poble català a l'autodeterminació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat