Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 25 de de maig del 2016 | 11:30
Notícia · Societat civil

El Govern balear rep per primera vegada Òmnium Cultural

Una delegació d'Òmnium Cultural, encapçalada pel president Jordi Cuixart, s'ha reunit amb la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, en motiu de l'acte de reconeixement a Maria-Antònia Oliver, 48è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. En la que ha estat la primera reunió entre un govern illenc i Òmnium també hi han participat la consellera de Cultura

, Ruth Mateu, el president de l'ObraCultural Balears, Jaume Mateu, i l'homenatjada Oliver.

Cuixart ha considerat la reunió amb Armengol "una trobada emmarcada en lanormalitat dels territoris de l'àmbit lingüístic català" i n'ha remarcat la "sintonia ireciprocitat" amb la màxima representant del govern balear. Després de la rebuda institucional, Can Alcover acull l'acte de reconeixement a Maria-Antònia Oliver.

L'Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural han organitzat aquest acteper homenatjar la guanyadora del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, la qualrebrà el guardó el proper dilluns 6 de juny al Palau de la Música, a Barcelona.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat