Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de de març del 2012 | 19:35
Notícia · Societat civil

La FNEC fa història a la Pompeu Fabra

La Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) ha guanyat aquesta setmana les eleccions claustrals que s'han celebrat a la Universitat Pompeu Fabra. Aquesta suposa una fita històrica: els candidats de la FNEC es converteixen per primera vegada en la primera força de la universitat.

Cartell de la FNEC.

Barcelona · La victòria de la FNEC ha demostrat la irreversible i creixent implantació de l'independentisme transversal entre els estudiants, un fenòmen del tot inèdit. Aquesta setmana el sindicat s'ha coronat a la Universitat Pompeu Fabra, on han guanyat per majoria les eleccions claustrals.

Avui dia, la FNEC ja és l'organització amb més claustrals de la universitat. De moment, a l'espera dels dos candidats en joc a polítiques, els 19 candidats de la FNEC han entrat al Claustre de la UPF.  Aquests són uns resultats històrics per l'associació independentista transversal, que enguany celebra els seus 80 anys, ja que mai havia obtingut uns resultats semblants.

A les anteriors eleccions, la FNEC va treure 4 claustrals, tots els que va presentar aleshores. L'Associació d'Estudiants Progressistes, molt seguida del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, era l'associació majoritària fins ara a la universitat. Ara han passat a ser la quarta i la tercera força respectivament. L'Associació de Joves Estudiants de Catalunya ha quedat segona.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat