Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 2 de de maig del 2014 | 18:56
La fotografia

Els sindicats, "plenament compromesos" amb el dret a decidir en la marxa de l'1 de maig

La lluita per l'ocupació i per frenar la precarització laboral creixent ha estat, però, el fil conductor de les mobilitzacions convocades a tot el territori --també a Barcelona-- del passat 1 de maig.

FOTO: Diari ARA.

Barcelona · La principal marxa de l'1 de Maig a Barcelona ha estat caracteritzada per un caire reivindicatiu més marcat que mai. Als anys de crisi econòmica que el país carrega a les espatlles i el futur d'incertesa que preve, encara, més destrucció d'ocupació, s'hi han sumat enguany les reivindicacions nacionals.

La marxa, a vessar d'estelades i senyeres, ha estat convocada pels principals sidicats del país, els quals han mostrat de manera explícita el seu compromís pel dret a decidir.  "CCOO i la UGT de Catalunya demanem a la política que doni resposta a aquest desig de ser consultat que expressa el poble català" han dit els sindicats al seu manifest de la jornada.

Amb tot, UGT i CCOO han prioritzat la frenada del nou fenòmen social, els "treballadors pobres", de la desprotecció de persones sense subsidis ni ingressos així com aturar la privatització dels serveis d'ocupació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat