Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 3 de de gener del 2012 | 16:07
Notícia · Societat civil

Nou atac a l'Ateneu Popular de Palma

L'enèsim atac feixista contra el local va produir-se el passat 30 de novembre. El col·lectiu denuncia la permissivitat existent envers la violència de la ultradreta.

Tribuna Mallorca · El vespre del 30 de desembre l'Ateneu Popular de Palma va ser atacat de nou. Si bé fins ara havien estat pintades i altres agressions menors, aquesta vegada els agressors varen intentar rompre els vidres de la porta de l'entrada i del finestral que dóna al carrer.

Els membres de l'Ateneu Popular de Palma afirmen que, mentre els moviments populars i l'Esquerra Independentista de Mallorca pateixen la persecució i pressió policial amb més força que mai, la policia mai no ha fet res per aturar les agressions feixistes, ja siguin pintades al Casal Popular Voltor Negre, agressions a persones relacionades amb les moviments socials, a les acampades del 15M, o fins i tot una bomba fa uns anys a la seu de la CGT. Aquests fets, segons el col·lectiu, mostraria la permissivitat envers el feixisme i les seves agressions.

L'Ateneu considera que, mentre el nou delegat de Govern espanyol, José María Rodríguez, i la policia no actuïn seran còmplices del feixisme i de la violència. Per als membres del casal, és vergonyós que la manifestació independentista de la Diada pateixi una pressió policial extrema i que en canvi els feixistes puguin atacar amb total impunitat als moviments populars de Palma i els seus espais.

Finalment, l'Ateneu anuncia que aquestes agressions no fan més que reafirmar-lo en la necessitat de construir espais de contrapoder popular, que s'oposin al sistema polític que governa la ciutat i que tolera les agressions espanyolistes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Opinió · Política catalana
La giga enquesta
Opinió · Política catalana
El referèndum no enganya
Opinió · Política
Necessitem un De Gaulle
Opinió · Política catalana
L'hora PSC
Opinió · Política catalana
Confiança?
Opinió · Política catalana
Moció de confiança
Opinió · Política catalana
Declaració d'independència
Opinió · Política catalana
Catèxit
Opinió · Política catalana
La hipoteca de la CUP
Opinió · Política catalana
Sortir de la il·legalitat
Indica publicitat