Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de de setembre del 2016 | 12:51
Opinió · Política catalana
Miquel Sellarès
Periodista

Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!

El proper dimecres dia 28 tots els sobiranistes ens hi juguem el futur del Procés. Ens cal que el president Puigdemont superi amb nota la moció de confiança. L'ha de superar convencent, mitjançant la presentació d'un projecte creïble i 

realitzable que requerirà per poder-lo tirar   endavant que tots ens posicionem darrera del govern i les forces sobiranistes.Venen uns mesos difícils i decisius en el que s'hauran de prendre riscos i s'haurà d'obviar la por perquè l'estat i els seus poders fàctics se n'adonin que això ja no té aturador ni marxa enrere possible.

Tot el me suport al president Puigdemont, al vicepresident  Junqueras i  també  a la CUP si aquesta és capaç d'entendre el moment polític i la responsabilitat que aquest comporta"

De ben segur  que hi ha sectors de la societat catalana que estan cansats del Procés però encara no conec  ningú que havent pres el camí de la independència hagi canviat d'idea i avui s'alinii amb les forces unionistes o amb aquelles que aposten per una reforma federal, un nou estatut  o qualsevol tipus d'entelèquia . La majoria social catalana, doncs, continua creient que ha arribat l'hora de solucionar els nostres problemes per poder  gaudir d'un futur millor com a país lliure.

També, no  és menys  cert,  que el moviment sobiranista és plural i que per tant caldrà fer tot el camí que ens resta tenint en compte totes les sensibilitats que el composen. No ens podem permetre perdre ningú pel camí intentant crear falsos vincles que en realitat no existeixen i que m'atreviria a dir, fins i tot,  que no ens convenen. La força del sobiranisme català rau  precisament en la seva diversitat, no ho oblidem. Una força que hagi aconseguit  sumar el centre, el centre-esquerra, l'esquerra nacional i l'extrema esquerra revolucionària sota un mateix objectiu  és del tot inèdit.

Per tot això, no tornem a cometre els mateixos errors del passat. Continuem endavant tots junts però respectant-nos en les nostres respectives diferències. Deixem-nos de propostes unitàries que en realitat no ho són i enfortim, en canvi, les opcions que ja existeixen i intentem anar més enllà per tal d'apropar-nos a aquells que encara no són independentistes però si que creuen amb el Dret a Decidir. Aquí es troba la clau per aconseguir la  gran majoria que se'ns demanda.

Tot el me suport al president Puigdemont, al vicepresident  Junqueras i  també  a la CUP  si aquesta és capaç d'entendre el moment polític i la responsabilitat que aquest comporta.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
Periodista
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Forcadell: La línia vermella
Opinió · Política catalana
2017: Mobilització, disciplina i discreció
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Opinió · Política catalana
Un pas endavant: Ara tots ferms !
Opinió · Política catalana
Manipular: Sant Boi 2016
Indica publicitat