Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 6 de d'octubre del 2016 | 23:16
Opinió · Política catalana
Miquel Sellarès
Periodista

Un pas endavant: Ara tots ferms !

Avui al Parlament de Catalunya el Procés que està protagonitzant la majoria social del país ha donat un pas endavant indiscutible aconseguint que el dret a decidir sumés vuitanta-tres diputats. D'aquesta manera s'ha fet un pas més que de ben segur no estarà exempt d'incògnites i

dificultats però ningú pot negar que ha estat un gran avenç que no ens hauríem ni pogut imaginar fa uns anys.Com ja he dit en altres articles publicats recentment la feina més important era consolidar els setanta-dos vots per la independència i aconseguir sumar a aquests el màxim de diputats d'acord amb la realització d'un referèndum. I així s'ha fet, hem estès la mà al món de Colau , d'Iniciativa i de Podem. El que caldrà ara és cuidar aquest món ja que com a llops amb zel es llançaran sobre ells totes les forces unionistes i les clavegueres de l'estat amb el suport dels poders fàctics.


Això cada dia que passa es posa més interessant. És l'hora de la veritat. Tots sabíem que s'hi avançàvem aquests moment arribaria i l'estat reaccionaria en conseqüència"

Ara tocarà, també, intensificar la tasca de sensibilització entre els sectors socials i sindicals per tal de fer-los entendre que en el marc espanyol no hi ha res a fer per tal que ens ajudin a construir una república democràtica i progressista.


L'estat continua com sempre i ens ajuda tot evitant-nos molta feina i moltes despeses ja que només fa uns dies va obrir un procés d'inhabilitació a Mas, Ortega i Rigau i avui mateix (en una data històrica com és la del sis d'octubre) el Tribunal Constitucional ha demanat a la fiscalia que actuï penalment contra la presidenta del Parlament Carme Forcadell. Sense oblidar, d'altra banda, que avui el ministre Margallo ha viatjat a Turquia per reunir-se amb membres del govern d'Erdogan perquè li expliquin com s'ho estan fent per destruir la minoria majoritària kurda del país.

L'estat i els poderosos estan fent la seva feina: han destruït el PSOE del que després de la desfeta només els queda els sectors del i ara PSOE andalús, els de l'Íbex 35 i els dels patriotes de la cal viva. Tots ells confabulats per fer president Rajoy amb el concurs necessari de les titelles i fills del franquisme de Ciutadans.

Això cada dia que passa es posa més interessant. És l'hora de la veritat. Tots sabíem que s'hi avançàvem aquests moment arribaria i l'estat reaccionaria en conseqüència. Veurem fins on són capaços d'arribar. Esperem que Maragallo no transmeti al govern espanyol el seu emmirallament amb Erdogan.

Nosaltres som més forts que mai i comptem amb un president Puigdemont dialogant i ferm capaç de generar coincidències i complicitats tot respectant la diversitat.

Necessitem, no obstant, que en aquests moments transcendentals el sobiranisme es mantingui unit en la pluralitat. Que els convergents deixin de fraccionar-se ja que els necessitem a tots ells així com necessitem a Demòcrates de Catalunya. Que ERC es continuï consolidant ja que no deixa de ser la punta de llança de l'independentisme i que entenguem la particularitat de la CUP doncs també són dels nostres.

Ara bé l'hora de la fermesa. Ni un pas enrere.Miquel Sellarès

Periodista.Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
Periodista
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Forcadell: La línia vermella
Opinió · Política catalana
2017: Mobilització, disciplina i discreció
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Opinió · Política catalana
Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!
Opinió · Política catalana
Manipular: Sant Boi 2016
Notícies relacionades
Opinió · Comunicació
Tribuna.cat, quinze anys de servei al país
Opinió · Política catalana
El respecte a la llei
Opinió · Política
Incredibilitat
Recull de premsa · Seguretat
Sellarès: "Seguretat Nacional i Procés"
Crònica · Política catalana
Un cordó sanitari a la incongruència i la indefinició: PSC
Opinió · Seguretat
Una política de defensa?
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Orgull i satisfacció
Opinió · Política catalana
Jo acuso Sr. Eugeni Gay
Notícia · Política catalana
El president Puigdemont demana poder-se explicar al Senat
Indica publicitat