Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 7 de de setembre del 2015 | 09:13
Recull de premsa

Àlvaro: "A Madrid van molt tard, i ho saben"

En un article al diari La Vanguardia  el periodista i escriptor, Francesc- Marc Àlvaro es mostra contundent en relació a la missiva de Gonzàlez  "la carta que González adreça als catalans em va produir una sensació semblant al fàstic" i afegeix "En la meva modesta opinió,

Barcelona · el missatge principal de l'article de González és una idea tan extravagant com perillosa: una hipotètica victòria sobiranista no influirà gens ni mica en la realitat. Ras i curt: votar és un exercici inútil."

Així,  per Àlvaro "L'amenaça catal­ana jus­tificarà moltes coses. Improvisació? Mesura desesperada? Electoralisme per mantenir el Govern d'Espanya? De tot una ­mica. La carta de González i el canvi de la llei del TC ­impulsat pels po­pulars participen -matisos a banda- d'un mateix ­estat d'ànim i d'una ­mateixa lectura pri­mària i errònia dels fets de Catalunya, que parteix de dues premisses: a) mort el gos, s'ha acabat la ràbia; b) els vots seran paper mullat"

I conclou "A Madrid van molt tard, i ho saben".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat