Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de de juny del 2013 | 17:45
Recull de premsa

Tresserras: "L'èxit de la consulta i de l'opció sobirana va lligat al seu reconeixement com el millor mètode per superar la crisi"

"El president sap que la durada de la legislatura dependrà de si es fa consulta i del resultat que s'obtingui".

A un article al diari Ara, Joan Manuel Tresserras, exconseller de cultura i mitjans de comunicació, hi ha dit que és urgent "una data" per la consulta, i "una pregunta".

"[Cal] Explicar-les aquí, a Espanya, a Europa i al món. Presentar-les oficialment [...] al govern de l'Estat. Que l'Estat ens respongui a nosaltres i al món. Necessitem fer transparent aquest tràmit perquè som nosaltres els qui volem l'empara democràtica; la lliure decisió de la ciutadania" ha sentenciat.

A l'article El 2014 és abans del 2016 Tresserras hi ha dit que en aquest terreny "la nostra majoria és socialment molt ampla, la nostra legitimitat absoluta, les nostres raons i arguments inimpugnables".

L'autor de l'article també ha recordat que el president "va expressar la seva intenció" de completar la legislatura, "tant si es realitza la consulta com si no" però també ha apuntat a què "el president sap que la durada de la legislatura dependrà de si es fa consulta i del resultat que s'obtingui".

"L'èxit de la consulta i de l'opció sobirana, al capdavall, va lligat al seu reconeixement com el millor mètode per superar la crisi i resoldre els problemes quotidians" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat