Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 18 de de juny del 2012 | 18:33
Crònica · Illes Balears

Alfred Bosch: "El PP persegueix els mallorquins per no pensar com ells"

El president d'ERC a Mallorca, Joan Lladó, el president de la Federació Territorial del partit a Balears, Josep Serra, i el seu portaveu, Joan Gaià, acompanyats del diputat i portaveu d'Esquerra a Madrid, Alfred Bosch, han expressat el seu suport als 4 independentistes jutjats pels fets de la Diada de Mallorca del 2010.

Redacció: Tribuna Mallorca · En un acte de protesta als jutjats de Via Alemania Alfred Bosch ha demanat l'absolució dels 4 activistes que durant la Diada del 2012 van cremar banderes espanyoles. Bosch també ha demanat que el President José Ramón Bauzá i el Delegat del Govern, José María Rodríguez, es dediquin a treballar per treure el país de la crisi, en lloc de dedicar-se a perseguir mallorquins "pel fet de no pensar com ells".

Bosch ha assenyalat que "la repressió a Mallorca s'ha vist incrementada d'ençà que hi governa el Partit Popular intentant criminalitzar les víctimes de les seves polítiques quan alcen la veu". Segons el president d'Esquerra a Mallorca, Joan Lladó, "el fet que la policia acusi d'agressions i de la crema d'una bandera espanyola a membres del servei d'ordre de la manifestació independentista és simptomàtic i indica que es vol criminalitzar el conjunt".
Crida l'atenció que els que acusen pertanyin al mateix aparell de l'Estat que va detenir i apallissar un independentista"
Lladó ha recordat que les autoritats demanen fins a quatre anys de presó per agressions inexistents i per la crema d'un tros de tela, "que en un país civilitzat es considera un acte emparat per la llibertat d'expressió". "Crida l'atenció que els que acusen pertanyin al mateix aparell de l'Estat que va detenir i apallissar un independentista a la sortida d'un estadi de futbol per dur un altre tros de tela amb quatre barres i un estel" ha insistit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat