Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 23 de d'abril del 2015 | 17:53
La fotografia

'Ara és l'hora' vol omplir el Sant Jordi i convertir l'anella olímpica en un clam per la independència

L'ANC, Òmnium i l'AMI volen omplir demà el Palau Sant Jordi en un acte per revifar la pressió social de cara a les porperes eleccions del 27S.

Barcelona · De nou Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), a través de la campanya unitària Ara és l'hora, s'han proposat un acte massiu per demà a la tarda al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Sota el títol #24A: omplim l'Anella Olímpica, les entitats volen omplir el Palau Sant Jordi el proper 24 d'abril en un acte per la independència a menys de 5 mesos de les eleccions plebiscitàries del setembre.

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell ha explicat que l'acte es basarà en quatre eixos: la força municipal; el camí del 27S, el camí després del 27S i la independència com a instrument, i ha conclòs que l'única oportunitat de futur i de canvi és la independència.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat