Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de de juliol del 2013 | 17:30
La fotografia

Correllengua 2013: 10 anys sense Miquel Martí i Pol

La celebració del Correllengua d'enguany, una iniciativa social en favor de la llengua i la cultura pròpies, començarà enguany el proper 13 de juliol a la vila de Roda de Ter. Aquest 2013 la festivitat vol homenatjar el poeta Miquel Martí i Pol en el 10è any de la seva mort.

Barcelona · El Correllengua d'enguany retrà homenatge a una de les figures més destacades de la literatura i cultura catalanes, i de les més influents del món de la literatura.

L'entitat organitzadora del Correllengua, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL), ha decidit homenatjar Miquel Martí i Pol en el Correllengua d'enguany a través d'una pila d'activitats literàries: una ruta lietrària, el Gran Concurs de la Llengua, l'espectacle Reconeixença i molts d'altres.

El Correllengua, una eina de transmissió de la llengua pròpia a les persones nouvingudes i de manifestació de la cultura dels Països Catalans, visitarà des d'aquest dissabte i fins el 9 de novembre diferents comarques de la nació fins a la seva finalització, a la ciutat de Perpinyà. La iniciativa comptarà amb la participació del filòsof Josep Maria Terricabras.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat