Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 14 de d'abril del 2015 | 18:05
La fotografia · Informe SIC

Nou fracàs de l'Estat: ara, amb el Pont Aeri

Després d'una reunió prèvia de preparació, de la qual des del SIC ja en vam informar a Tribuna.cat, ahir el Fòrum Pont Aeri va demostrar el seu fracàs.

Diversos dels principals dirigents no van assistir a la reunió per por de no quedar malament amb la majoria social del país, que està a favor de la sobirania. I els qui assistiren, van escoltar els arguments dialèctics del ministre d'economia, Luís de Guindos, però pocs el replicaren o li donaren la raó. Simplement, el van escoltar sense fer cap comentari. Sols li van riure les gràcies a De Guindos els qui, obertament, són considerats de l'entorn del PP o de Josep Antoni Duran i Lleida.

La Caixa, present a l'acte de la mà de Tomàs Muniesa, va afirmar que cal respectar els resultats de les properes eleccions, demostrant així una vegada més, la intel·ligència dels sectors financers catalans i la por que tenen al nucli dur de 2 milions de sobiranistes que podrien fer un boicot global a una entitat financera com és La Caixa. El propi Javier Godó coneix molt bé la baixa audiència dels darrers mesos que pateix 8TV i la baixada de vendes de La Vanguardia

Des del SIC considerem que som allà on érem, en el fracàs de l'Estat per a convèncer que un sector econòmic i financer desautroitzi del tot el President Artur Mas i el sobiranisme. Res ha canviat amb aquesta nova visita de Luís de Guindos, després de les visites del President Mariano Rajoy.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat