Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 11 de de març del 2014 | 19:26
La fotografia

Súmate es presenta a Madrid amb l'objectiu de difondre el debat sobre el dret a decidir

La presentació de la plataforma no ha comptat amb el ressò dels principals diaris espanyols, que han silenciat l'acte. 'El País', 'El Mundo', 'Abc' i 'La Razón' obvien la presentació de la plataforma.

La Plataforma Súmate s'ha presentat aquesta setmana a Madrid en un acte a la seu del Club d'Amics de la Unesco sota el títol Escucha España. Los catalanes quieren votar.

Els integrants de Súmate han dit que es tracta d'una associació plural, no partidista i independent, integrada majoritàriament per persones d'origen espanyol que viuen a Catalunya.

El seu president, el cordovès Eduardo Reyes, ha dit que el principal objectiu de l'acte de presentació a Madrid és difondre el debat democràtic sobre el procés català i durant la seva exposició ha denunciat que "totes les notícies que arriben a Espanya sobre Catalunya són falses".

Precisament els mitjans de comunicació espanyols han estat també protagonistes d'aquest acte. Les principals capçaleres amb seu a Madrid, 'El País', 'El Mundo', 'Abc' i 'La Razón' han obviat a les edicions impreses del dia següent, l'acte que ha celebrat Súmate a la capital espanyola.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat